Om Fabriken

FABRIKEN
Curre Sandgren /gitarr/sång – Åke Noring /bas/sång – Stipen Karlsson / trummor/sång – Jonas Mårtensson /gitarr /sång

Ungefär så här
Fabriken malde igång som en idé i det före detta pannrummet, gästrummet, ett par mil längre åt norr. Fabrikören byggde låtar utan plan, en annan tyckte till och ställde krav, och idéer började spira. Efter några misslyckade förhållanden och ”jag hatar dåliga trummisar” började Fabriken ta form någon gång hösten 2012.

Fabriken är allt från tre till rätt många medlemmar. Ingen vet helt säkert vilka dom egentligen är, men det är heller inte viktig. En fyra låtars EP spelades in “Till Alla Er”. Beat Butchers släppte den i april 2013. Fabriken började efter första releasen med detsamma och på en gång att jobba mot nästa projekt. Internet relese för Beat Butchers, en ny studiolåt och 4 remixer, på alla låtaran från 1:a singeln… FABRIKEN testar lite olika dansstilar… Efter det, ett projekt som vi kan presenterar på en två-låtars vinyl, sjutummare, med titeln “Alla Felen É Nån Annans”.

Precis som debuten, och internet-releasen, så är även denna sjutummare inspelad hemma hos var och en av Fabrikörerna, och i Studio BergaBunkern. Skickade till varandra över nätet för pålägg och struktur. I tider med stress och dyra lokalhyror och andra svårigheter tycker Fabriken att det är ett bra sätt att arbeta på.

Visst finns det hinder. Ljudkvalitet, egna påhitt och besvikelser över att dom andra inte har gjort som man själv vill. Men med tanke på resultatet måste man vara nöjd säger Fobbe Fabrikör.

Fabriken är ett bevis på att man aldrig får sluta slåss för de utsatta och aldrig sluta kämpa mot alla idioter.

Vi ses Fabriken [C/Å/S/J]

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *